AROMATIKA Avokado kosmetiskā eļļa.
Art.: 6RM46-0586

AROMATIKA Avokado kosmetiskā eļļa.

...
Darbība un norādes par eļļas izmantošanu: Persiku eļļa jau sen tiek izmantota līdzīgi mandeļu eļļai - kā viegla caureju, mīkstina un antitoksiska. Tibetas medicīnā konjaktivīta ārstēšanai tika izmantota persiku eļļa. Avicenna ieteica to ārstēt migrēnu, akūtu un hronisku vidusauss iekaisumu. Mūsdienu medicīnā, persiku eļļa tiek izmantota kā pilnvērtīgs analogs un nomainīta mandeļu eļļa, galvenokārt kā šķīdinātājs taukos šķīstošām zālēm, ko izmanto kā injekcijas (kampars, steroīdi), kā arī terapeitiskās ziedes un krēmus. Persiku eļļa tiek plaši izmantota mūsdienu dermatoloģijā un kosmētikā. Tai piemīt pretiekaisuma, brūču sadzīšana un tonizējoša iedarbība uz ādu. Tas baro, mitrina, atjauno, palielina noguruma, grumbu un astiņu ādas toni dažādās ķermeņa daļās. Tā ir ieteicama ikdienas ādas kopšanai jebkura veida. Eļļa ir piemērota rūpējoties par problēmu, mīlošu, jutīgu ādu bērniem un vecākiem cilvēkiem. Tas ir efektīvs līdzeklis, lai novērstu un likvidētu grumbas ap acīm, uz sejas un kakla. Persiku eļļa aizsargā ādu no agresīvu vides faktoru ietekmes (vējš, saule, sala) un palīdz novērst to negatīvo ietekmi - pīlingu, žāvēšanu, sauļošanās un ādas iekaisumu. Kā papildu līdzekli to lieto ādas slimību ārstēšanai (dermatīts, ekzēma, psoriāze), celulītu, kā arī ādas blīvuma novēršanai un likvidēšanai. Persiku eļļa ir noderīga acu un lūpu kopšanai. Tas palīdz novērst plakstiņu iekaisumu un apsārtumu. Uz lūpām novērš pīlingu un plaisas, kā arī palīdz atjaunot lūpu sarkano lūpu spilgtumu. Eļļa ir noderīga arī roku un naglu kopšanai. Nagu masāža un eļļošana, kā arī nagu veltnis ar persiku eļļu novērš to trauslumu un nogludināšanu, veicina to stiprināšanu un izaugsmes paātrināšanu.
100% avocado oil
Gatavo no avokado mīkstuma vai Percy ASV - Persea Americana (Laurel ģimenes - Lauraceae), kurā taukskābju eļļas saturs sasniedz 30% no 100 kg izejvielām, kas iegūtas 20-30 kg taukskābju eļļas izcelsmi un izplatīšanas augiem .. Dzimtene - centrālā Amerika. Augu audzē, it īpaši Āfrikas dienvidos.
Var izmantot kā tīru līdzekli masāžas maisījumos ar citām eļļām kā galveno eļļu maisījumiem ar ēteriskajām eļļām, lai bagātinātu kosmētiku (šampūns, krēms, maska)
Piegāde
venipack omniva venipack
Apmaksa
 


Dalīties:
€3.61
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€3.61
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€2.87
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€4.34
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€6.52
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€2.87
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€8.66
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€3.32
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€2.08
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€3.19
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam
€4.04
Pirkt
Produkts ir veiksmīgi pievienots grozam